ZVANIČNO Zvezda potvrdila pisanje Mozzart Sporta! Luka Ilić nije „prvo“ pojačanje šampiona Srbije, već…

Crvena zvezda je novo-stari šampion Srbije u fudbalu. Sada je jedini cilj čete Vladana Milojevića da u utorak u Loznici osvoji i Kup Srbije.


SRBIJA FUDBAL: Mladost dočekuje TSC (18:30), a kvota naše kladionice na pobedu gostiju je 1.60.


Za to vreme je Crvena zvezda dobila prvo pojačanje za sledeću sezonu. Ako se tako može nazvati. Naser Điga sada i zvanično postaje fudbaler Crvene zvezde, što je Mozzart Sport najavio još u januaru. Tada je naš portal objavio da Crvena zvezda ima rok do 15. maja da se izjasni i da će reprezentativac Burkine Faso da ostane na stadionu “Rajko Mitić”.

To je sada i zvanično, Mozzart Sportu je potvrđeno iz Crvene zvezde. Naser Điga je otkupljen od Bazela za 2.250.000 evra, a obeštećenje će da bude plaćeno u tri jednake rate po 750.000 evra. Reprezentativac Burkine Faso će na “Marakani” da zarađuje oko 400.000 evra godišnje. Ugovor bi trebalo da bude potpisan na 3+1 godinu.

Naser Điga je ove sezone odigrao 28 utakmica za crveno-bele. Imao je neke fenomenalne partije, ali i neke veoma loše. To je uglavnom prepisivano njegovoj mladosti i neiskustvu. U Zvezdi su procenili da će za godinu dana da dupliraju uloženo u reprezentativca Burkine Faso. Naser Điga ima 21 godinu i ono što je najvažnije za stručni štab Crvene zvezde, poseduje srpski pasoš.

NAJNOVIJE

Komentari

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovde unesite svoje ime

BUDI POBEDNIK - SPORT SRBIJA

NOVI BONUS ZA NOVE IGRAČE

POSLEDNJE OBJAVE 🔥

BESPLATNI TIPOVI